Då kjør vi!Det er lenge siden jeg har drevet med triathlon. Siden Ironman 70,3 i Haugesund i 2012 har jeg prøvd meg på andre idretter. I hovedsak Crossfit og inline skating.

Det har i den siste tiden vært flere venner av meg som har hatt lyst til å gjøre Ironman, som ikke har gjort triathlon tidligere. Det synes jeg er utrolig gøy! Mye av årsaken til at jeg sluttet med triathlon sist, var på grunn av all mengdetreningen som måtte gjøres alene. Nå kan jeg være sosial samtidig. 

Jeg har nå satt opp konkurranseplan for 2015, som inkluderer flere sykkelritt, løp, triathloner, en halvdistanse Ironman. Tåler kroppen det, vil jeg jobbe mot en fulldistanse Ironman i Mallorca i september.  Forutsetningene er mye bedre nå, da jeg vet hva jeg holder på med, hvor hardt jeg kan dra i strikken. Jeg har derimot flere belastningsskader jeg må ta hensyn til. 

Då kjør vi!

/Christine

2 kommentarer

christinestrening

28.03.2015 kl.17:00

Åh, kult. Jeg har lenge brukt bloggen din som inspirasjon. Jeg skal være med i Haugesunde i sommer, og fulldistanse ironman i Øygarden (Sotra) i august. Jeg håper jeg når målet, og at kroppen tåler mendgden trening

Christine

30.04.2015 kl.11:32

christinestrening: lykke til!!! Du klarer det;-)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

29, Haugesund

Snudde om på livet i 2012 og gjennomførte Ironman 70,3. Nå er det stort sett Crossfit og triathlon som er på agendaen, men jeg prøver stadig ut nye ting. Jeg opplever mye glede av treningen, og av de opplevelser som kommer av den. Livet blir som du bestemmer det skal være - og jeg hater dårlige unskyldninger for å ikke utnytte mulighetene som er der ute. Bare tenk på alt det morsomme man går glipp av om man bare gjør som man alltid har gjort? Her deler jeg av mine erfaringer, kunnskap og tips, gjerne rettet mot "oss treningsvimser" som også har et liv utenom...

Kategorier

Arkiv

hits