Jeg har fått meg ny sykkel

Skal man gjøre triathlon, så er det en god idé å finne ut hvilket nivå man skal legge seg på utstyrsmessig. Jeg er ikke spesielt god i triathlon, men jeg klarer meg og passer godt til å gjøre langdistanse. Jeg har tenkt at jeg kan heve nivået på utstyret noe mer enn sist, men vil overhodet ikke blakke meg. Når man skal kjøpe sykkel, så kan det være lurt å ta en runde til flere sportsbutikker. Nå på vinteren har dem gjerne en og to sykler igjen på lager, som man kan få en veldig god pris på.

Denne gangen falt valget mitt på en Fuji Supreme 1,3 hos Birk Sport.Det er en veldig god sykkel, som jeg og venninna mi Ranveig fikk til en meget god pris. Sykkelen er lett, har godt utstyr og gode hjul. Mer enn god nok for en nybegynner og et fornuftig valg for meg. Jeg vil komme til å sette på tempobøyler for en mer aggressiv sittestilling. Ranveig må nok først finne balansen...

 

 

Birk Sport gav oss også veldig hyggelig priser på sykkelrulle, pedaler og annet utstyr som vi måtte ha. For meg er det viktig å ha en god relasjon til sportsbutikken, da jeg ikke har peiling på sykkel og trenger hjelp og veiledning. Kai som eier Birk Sport kjørte meg faktisk hjem med alt utstyret etter handelen - så her snakker vi god service!

Nå er det bare å få sykkelen på rulla....


/Christine

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

29, Haugesund

29 år, kommer fra Haugesund, bor i Oslo. Snudde om på livet i 2012 og gjennomførte Ironman 70,3. Jeg opplever mye glede av treningen, og av de opplevelser som kommer av den! Livet blir som du bestemmer det skal være - for meg finnes det bare dårlige unskyldninger for å ikke utnytte mulighetene som er der ute! Jeg er sulten på opplevelser og prøver stadig ut nye ting. Bare tenk på alt det morsomme man går glipp av om man bare gjør som man alltid har gjort? Her deler jeg av mine erfaringer, kunnskap og tips, gjerne rettet mot "oss treningsvimser" som også har et liv utenom.

Kategorier

Arkiv

hits