Salomon Trail 20 løpesekk

Det er nå slik at jeg helst ikke bør slippes inn i en sportsbutikk! Jeg må jo være den beste kunden, da jeg ikke bare  handler fordi jeg trenger det. Jeg går i sportsbutikker på samme måte som jeg gjør i motebutikker. Jeg leter etter det nyeste, det smarte, det som kan gjøre meg mer sporty, som sitter bra, som gjør meg fin på trening. Jeg har hørt rykter om at dette ikke bare gjelder meg heldigvis. 

Treningsklær og sportsutstyr er sikkert det jeg bruker mest penger på. Jeg har  like mye sportsklær som vanlige klær om du tar en titt i klesskapet mitt. Dette gjør at jeg gjerne burde begynne å skrive litt om alle de tingene jeg kjøper, og starter med Salomon 20 løpesekk. Sekken har ropt etter meg i sportsbutikken flere ganger - mest på grunn av fargen i grunn. Jeg synes den er så fin! Like før jul kjøpte jeg den, og ble raskt ivrig på å ta den i bruk. Det resulterte faktisk i at jeg startet med å løpe til og fra jobb. Tenk at en sekk kan bidra til at du faktisk trener mer? Fantastisk!!

 


Liker
- Lomme på magebeltet. Lett tilgang til mobiltelefon og penger 
- Mange justeringsmuligheter over bryst. Kan tilpasses godt til alle bryster og bredder.  
- Sekken sitter inntil ryggen og over skulder 
- Skulderremmene er brede, noe jeg foretrekker
- Kan bruke vannslange i sekken. Sømmer beregnet for det
- Akkurat plass til jobbklær, sko, håndklede og toalettsaker
- Sekken har flere rom, og det er faktisk plass til en tynn 15 tommers PC helt bakerst - om man må selvsagt. 
- Vannavvisende. Jeg har brukt sekken flere ganger til jobb med litt småregn. 

 

Ikke liker
- Litt liten på vinteren.Det ikke er plass til ytterjakke. Løsningen er å alltid ha en hengende på arbeid.
- Glidelåsen åpnet seg under løpingen. Mistet ansiktskremer og en T-shirt. Glidelåsen må låses på siden, ikke på toppen.
- Fargen kan skrike litt vel mye farge, om man skal være formelt kledd på arbeid og bærer sekken i tillegg til vesken. 
- Litt lange justeringsremmer. Må klippes av. 
 

Jeg er over det hele veldig fornøyd med sekken. Man kan selvsagt finne en løpesekk som sitter enda bedre, men da må det gjerne gå på bekostning av størrelsen.
Mitt tips er å tenke igjennom hva du trenger å ha tilgang til under løpeturen, hva du skal bære med deg. Det fine er at sekken kommer i ulike farger, og nå en ny variant i grå. Den synes jeg også ser veldig fin ut. Skulle du likevel ville ha den i turkis, vet jeg den finnes i Sport 1 butikkene. Sekken koster kr. 600,-

 
 


 

Én kommentar

Iselin Renée

04.02.2015 kl.12:20

Den var fin :)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

29, Haugesund

Snudde om på livet i 2012 og gjennomførte Ironman 70,3. Nå er det stort sett Crossfit og triathlon som er på agendaen, men jeg prøver stadig ut nye ting. Jeg opplever mye glede av treningen, og av de opplevelser som kommer av den. Livet blir som du bestemmer det skal være - og jeg hater dårlige unskyldninger for å ikke utnytte mulighetene som er der ute. Bare tenk på alt det morsomme man går glipp av om man bare gjør som man alltid har gjort? Her deler jeg av mine erfaringer, kunnskap og tips, gjerne rettet mot "oss treningsvimser" som også har et liv utenom...

Kategorier

Arkiv

hits